NK indoor 2022

Afgelopen zaterdag (5 maart 2022) heb ik het NK indoor geschoten. Na een zeer moeizame start in de 1e kwalificatieronde wist ik me later goed te herpakken en de dag af te sluiten met een bronzen medaille bij de dames recurve onder 21.

Ook Mike had in het begin wat last van spanning, maar stond na de kwalificatieronde op de 7de plaats. Dit was net genoeg om zich wist te plaatsen voor de kwartfinale. Al snel kwam Mike achter met 5-1, maar hij wist het tij te keren en kwam na 5-3 achter met een mooie score van 30 weer terug tot 5-5. Hierna volgde een shoot off, dit wil zeggen dat er nog 1 pijl na geschoten wordt en dat degene die het dichtst bij het kruisje in het midden van de 10 zit wint.
Helaas moest Mike zijn meerdere herkennen , want hij schoot een 6. Uiteindelijk op een mooie 7de plaats geƫindigd in de categorie heren recurve onde 21 jaar. Namens Heideroosje willen wij beide schutters van harte feliciteren met deze mooie prestaties.